23 mei 2024
Thumbnail voor Esma Ozogul: Ik ben toe aan een volgende stap

Esma Ozogul: Ik ben toe aan een volgende stap

Na ruim 11 jaar bij TUI te hebben gewerkt, gaat Esma Ozogul per 1 mei aan de slag als Social Media Strategist bij D-reizen en Prijsvrij vakanties. Hoewel ze enorm uitkijkt naar haar nieuwe functie, laat ze aan Reisbizz weten dat ze haar TUI-familie gaat missen. “Het is een dubbel gevoel om weg te gaan, maar erg leuk om naar iets nieuws uit te kijken.”

Als Social Media Strategist gaat Esma zich bezighouden met verschillende projecten. “D-reizen en Prijsvrij vakanties hebben al een social media-afdeling. Ik ga het team versterken en het een en ander opbouwen zoals influencer marketing. Daarnaast ga ik mijn kennis overdragen aan het team daar. Het is een functie waarin ik mijn affiniteit met de reisbranche en mijn expertise in social media kan samenvoegen. Ik heb er ontzettend veel zin in.”

Dubbel gevoel
Esma begon op haar achttiende als stagiaire bij TUI. “Ik ben er een soort opgegroeid. TUI zit dan in je DNA en laten we heel eerlijk zijn; ik had echt een droombaan. Ik reisde de hele wereld over, ben op vele mooie plekken geweest, heb fantastische dingen gedaan en heel veel leuke collega’s leren kennen. Ik kom nu op een punt dat ik toe ben aan een volgende stap.”