10 mei 2024
Thumbnail voor Etihad Airways stelt Mariela Prosée-Wever aan als Key Account Manager voor Nederland

Etihad Airways stelt Mariela Prosée-Wever aan als Key Account Manager voor Nederland

AMSTERDAM – Luchtvaartmaatschappij Etihad Airways kondigt aan dat Mariela Prosée-Wever sinds 1 oktober in dienst is getreden als Key Account Manager voor Nederland. Hierbij is ze onder andere verantwoordelijk voor het beheer van leisure en corporate sales, promotie van het merk en het verbeteren van het onderhoud van de sales in Nederland.


Prosée-Wever versterkt het team met meer dan 20 jaar werkervaring in de toerisme- en luchtvaartsector. Zo is ze drie jaar in dienst geweest bij Delta Airlines en United Airlines, negen jaar bij Martin Air en veertien jaar bij Otravo en heeft ze ervaring in het ontwikkelen en implementeren van prijsstrategieën en het onderhandelen over luchtvaartcontracten.

Positie versterken
"Ik ben vereerd en verheugd dat ik bij Etihad Airways kom werken, een leider in de luchtvaartindustrie en de Environmental Airline of the Year 2022", aldus Prosée-Wever. "Ik zal me richten op het uitvoeren van onze verkoopstrategieën en het opbouwen van het merk Etihad om onze positie in Nederland te versterken, samen met onze gewaardeerde partners."

Geweldige aanvulling
Prosée-Wevers brengt rechtstreeks rapport uit over haar werkzaamheden aan General Manager van België en Nederland Ann Ramaekers. "Ik ben verheugd om Mariela in de Etihad-familie te verwelkomen. Haar uitgebreide ervaring op het gebied van verkoop in de luchtvaartsector zal een geweldige aanvulling zijn op het team", zegt Ramaekers.

Etihad Airways vliegt momenteel dagelijks van Amsterdam naar Abu Dhabi.