23 juli 2024
Thumbnail voor Femke van Tilburg aan de slag als Director Retail bij Prijsvrij Vakanties/D-Reizen

Femke van Tilburg aan de slag als Director Retail bij Prijsvrij Vakanties/D-Reizen

Femke van Tilburg start op 1 maart als Director Retail bij Prijsvrij Vakanties/D-Reizen. Dat laat Mathijs Bos, Director Marketing, aan Reisbizz weten. Femke neemt samen met Anet Huzen grotendeels de verantwoordelijkheden van Michelle de Wit over, die sinds 1 december terugkeerde naar Travelcenter De Wit.

Femke is elf jaar werkzaam geweest bij de Jong Intra Vakanties en is samen met haar reisbureau-ervaring dus geen onbekende in de branche. “Met de komst van Femke kunnen we verder bouwen aan de fantastische basis die Michelle hier met haar team heeft gerealiseerd. We zijn verheugd Femke te mogen verwelkomen in ons team”, zegt Anet Huzen, Manager Retail Processen.

Hart voor de reisbranche
“De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in andere branches, maar één ding werd mij heel duidelijk: de reisbranche is waar mijn hart ligt”, vertelt Femke. “Mijn gevoel bij Prijsvrij Vakanties/D-Reizen én het enthousiaste team was meteen goed. Het is een dynamisch bedrijf met mooie groeiambities voor de toekomst.”

Femke stelt dat het bedrijf een solide en succesvolle basis heeft. “Dat blijkt wel uit de gerealiseerde omzetgroei in zowel 2022 als 2023. Dé bevestiging dat de Nederlandse vakantieganger ook de weg naar de fysieke reiswinkels nog altijd goed weet te vinden. Ik kijk ernaar uit om D-Reizen, als grootste online en offline reis-retailer van Nederland, samen met het team nóg verder door te ontwikkelen”, sluit Femke af.