24 mei 2024
Thumbnail voor Formule 1 Grand Prix in Oostenrijk nu boekbaar met TUI fly

Formule 1 Grand Prix in Oostenrijk nu boekbaar met TUI fly

TUI merkt een grote belangstelling voor de Grand Prix van Oostenrijk en heeft daarom de vluchtmogelijkheden uitgebreid. Dat laat de reisorganisatie weten. TUI Sports vliegt eind juni met een eigen TUI fly vlucht naar de Oostenrijkse stad Graz.

Het is volgens TUI algemeen bekend dat de Red Bull Ring tijdens de Grand Prix van Oostenrijk oranje kleurt met Max Verstappen-fans. “Nederlandse Formule 1-fans reizen massaal naar Oostenrijk om hun favoriete coureur aan te moedigen. Om aan deze vraag te voldoen vliegt TUI Sports eind juni met een eigen TUI fly vlucht naar Graz”, aldus de reisorganisatie.

Kloppende hart voor Formule 1-fans
Op vrijdag 28 juni vliegt het toestel van Amsterdam naar Graz. “De transfer duurt maar een halfuur en dan staat je klant in het centrum van Graz. Hier liggen de hotels die we aanbieden in combinatie met deze vlucht.” Graz is volgens TUI een gezellige stad en is tijdens de Grand Prix van Oostenrijk het kloppende hart voor Formule 1-fans. Op zaterdag en zondag is de transfer naar het circuit inbegrepen. “En natuurlijk op zondag het hoogtepunt van deze reis: de Grand Prix van Oostenrijk. Op maandag vliegen we aan het begin van de middag terug.

TUI Sports biedt het complete pakket aan. Reis, accommodatie, transfers ter plaatse en weekend tickets voor het circuit.”

TUI biedt de mogelijkheid voor klanten om hun reeds gemaakte boeking naar de Grand Prix via TUI Sports kosteloos om te boeken naar het arrangement met TUI fly, mocht dit het geval zijn. “Dit kan tot en met 9 februari 2024. Wees er snel bij, want per vluchtschema accepteren we een maximaal aantal omboekingen.”