13 mei 2024
Thumbnail voor Foto impressie Vakdag Vakantiebeurs 2023 en Reisbizz Society Event

Foto impressie Vakdag Vakantiebeurs 2023 en Reisbizz Society Event

UTRECHT - Na afwezigheid van twee jaar was het eindelijk weer zover, op 11 januari ontving de Jaarbeurs weer vele reisprofessionals voor de Vakantiebeurs Vakdag 2023. Hét netwerkevent in de reisbranche waar kennisdeling, inspiratie en elkaar weer live ontmoeten centraal stond. Tijdens het event organiseerde de Reisbizz Society het eerste event van het jaar waar diverse sprekers hun woord deden.


Van 10:00 uur tot 11:00 uur openden we samen de vakdag met het Reisbizz Society Event om vervolgens de wereld rond te reizen langs de verschillende stands op de Vakantiebeurs. Na de kick off van Natasja Hoogstede, nam Marco van Erp Taalman Kip, Manager van Airtrade de microfoon over met een leerzame presentatie.

Vervolgens sprak Vincent Hekkert, Director of Business bij EURAM, die de voornemens voor het nieuwe jaar deelde. Muryad de Bruin, directeur van Curaçao Tourist Board Europe bracht het publiek op de hoogte over de meest recente ontwikkelingen van het eiland en speaker Bas van Meegen sloot het event af met zijn speech over creatief denken.

Tot slot ontvingen de deelnemers van het event een speciale 'face painting' verrassingsvoucher, waarmee ze hun gezicht konden laten beschilderen met mooie versiersels en decoratie. Tijdens het event was er ook een fotograaf aanwezig.

Ben je benieuwd naar de foto's die wij hebben gemaakt op de Vakantiebeurs Vakdag en tijdens ons Reisbizz Society Event? Bekijk dan het hele album op onze Reisbizz Facebookpagina.

Op de hoofdfoto (van links naar rechts) Muryad de Bruin, directeur Curaçao Tourist Board en tevens sponsor van het Reisbizz Society Event en Natasja Hoogstede.