1 maart 2024
Thumbnail voor Fox kondigt allereerste studiereis aan

Fox kondigt allereerste studiereis aan

ANWB Reizen organiseert vanuit het reislabel Fox hun allereerste studiereis sinds de herintroducering van het merk. Van 29 mei tot en met 8 juni neemt de reisorganisatie reisagenten mee naar het mooie Sri Lanka.

Via Istanbul vliegt de groep met Turkish Airlines naar Colombo en starten ze de reis in het vissersdorpje Negombo, laten Bo van Loon en Anja van Overbeeke van het salesteam van de ANWB weten. “Daarvandaan rijden we naar Sigiriya, waar we onder andere een bezoek brengen aan de Leeuwenrots. Nog een hoogtepunt: we gaan op zoek naar wilde olifanten per jeepsafari!”, vertellen de dames enthousiast.

De reis wordt vervolgd naar Kandy en ook een bezoek aan de theeplantages van Nuwara Eliya staat op het programma. “Ook maken we een prachtige rit per trein naar Bandarawela én hopen we wild te spotten tijdens de jeepsafari door Yala National Park.” Via Galle en Bentota arriveert de groep in Colombo, waar de reis wordt afgesloten met een stadstour. “En dat alles onder begeleiding van een Nederlandssprekende reisleider.”

De eigen bijdrage voor de reis bedraagt 550 euro per persoon. Je kunt de voorwaarden voor de reis vinden op het inschrijfformulier. Je kunt je tot uiterlijk 10 februari aanmelden voor de studiereis.