19 juli 2024
Thumbnail voor Frank Oostdam stopt als directeur bij de ANVR

Frank Oostdam stopt als directeur bij de ANVR

Frank Oostdam heeft besloten per 1 juli te stoppen als directeur bij de ANVR. Het bestuur van de ANVR heeft per die datum Frank Radstake, op dit moment nog adjunct-directeur, benoemd tot nieuwe directeur van de brancheorganisatie.

“Na lang wikken en wegen heb ik besloten om te stoppen als directeur van de ANVR. Hoewel ik mij gelukkig weer helemaal fit voel, merk ik toch dat ik meer behoefte heb gekregen aan een betere balans tussen privé en werk. Ik stel mij in juni overigens wel herkiesbaar voor een tweede termijn als voorzitter van onze Europese koepel ECTAA en blijf op die manier hopelijk toch nog verbonden aan de reissector en de ANVR en dat vind ik hartstikke leuk”, aldus Oostdam. 

“Het bestuur van de ANVR heeft alle begrip voor het besluit van Frank Oostdam, maar vindt het uitermate jammer dat hij besloten heeft te stoppen als directeur van de brancheorganisatie", zegt Arjan Kers, voorzitter van de ANVR. "Met het vertrek van Frank komt een einde aan een imposant tijdperk".

Opvolger
De ANVR heeft inmiddels Frank Radstake benoemd tot opvolger van Frank Oostdam. De afgelopen jaren heeft hij samen met Oostdam gewerkt aan de voor de reissector belangrijke onderwerpen als duurzaamheid, innovatie, juridische zaken en arbeidsmarkt. “Gedurende de afgelopen 14 jaar heb ik met veel plezier samengewerkt met Frank Oostdam", aldus Frank Radstake. "Ook op persoonlijk gebied vind ik het daarom echt jammer dat hij heeft besloten te stoppen. Tegelijkertijd ben ik ook heel trots en dankbaar dat zowel hij als de rest van het bestuur mij het vertrouwen heeft gegeven om als zijn opvolger aan de slag te gaan. Gelukkig hebben we bij de ANVR een heel ervaren en uitstekend functionerend team - zowel op het bureau als in het bestuur - waarmee we verder aan de slag gaan".