25 juni 2024
Thumbnail voor Frank Wester zwaait af als CFO tijdens 35-jarig jubileum viering Airtrade

Frank Wester zwaait af als CFO tijdens 35-jarig jubileum viering Airtrade

Na een succesvolle carrière zwaait Frank Wester af als CFO van Airtrade. Jeroen Martron, CEO Airtrade, memoreert tijdens de viering van het 35-jarig bestaan van de organisatie: “Ik ontmoette Frank twintig jaar geleden toen hij bij ons in dienst kwam. Hij is zonder twijfel de beste CFO van Nederland waarbij hij financiële en commerciële inzichten op een unieke manier met elkaar combineert."

Frank Wester heeft besloten een andere weg in te slaan en gaat het vak economie lesgeven op een van de moeilijkste scholen van Nederland, volgens Martron. “Dit getuigt van zijn passie om kennis over te dragen en nieuwe generaties te inspireren.” Jeroen benadrukt in zijn speech hun goede relatie: "Het is bijzonder hoe je door de jaren heen naar elkaar toegroeit, elkaar leert begrijpen zonder woorden, en van elkaar gaat houden."

Focus op mensen
Gedurende zijn loopbaan bij Airtrade heeft Frank zowel nationaal als internationaal zijn stempel gedrukt. Hij stond bekend om zijn innovatieve aanpak, luisterend naar de markt en bereid om fouten te erkennen en te leren. Martron vervolgt dat Airtrade zich in de afgelopen 35 jaar kenmerkt door een sterke focus op mensen, zowel binnen de organisatie als daarbuiten, te houden: “Het allerbelangrijkste zijn de mensen. Ik ben dan ook ongelooflijk trots op onze medewerkers, medewerkers van het eerste uur maar ook de zojuist aangesloten collega’s. De reissector is wat dit betreft een echte peoplebusiness."

Waardevolle relaties
Martron roemt de nog altijd sterke verbindingen met leveranciers en klanten en dat dit de sleutel tot het succes van Airtrade is. “Kijk naar klanten als De Jong Intra Vakanties, Travel Trend, Riksja als voorbeelden van waardevolle relaties die vanaf het begin zijn opgebouwd. Ik ben trots en kijk met dankbaarheid terug op de samenwerking met Frank Wester. Ik wens hem het allerbeste in zijn nieuwe rol als docent economie maar zal hem ontzettend missen."