23 mei 2024
Thumbnail voor Frans geschiedkundig themapark Puy du Fou heropent op 10 juni

Frans geschiedkundig themapark Puy du Fou heropent op 10 juni

AMSTERDAM – Puy du Fou opent, met inachtneming van de coronavoorschriften, hun deuren op donderdag 10 juni. Het familiepark, dat op 2,5 uur rijden van Parijs ligt, biedt meer dan 150 hectare midden in de natuur, waardoor ze, naar eigen zeggen, de veiligheid van de bezoekers en de teams kunnen garanderen. Puy du Fou werd bij de TripAdvisor Travellers Choice Awards uitgeroepen tot de nummer twee pretpark van de wereld.


Het themapark ontvangt van 10 tot en met 30 juni zijn bezoekers alleen van donderdag tot en met zondag. De hotels in het park zijn wel al op woensdagvond geopend. De aanvangstijden van de avondshow ‘Les Noces de Feu’ worden aangepast en vervroegd om de bezoekers in staat te stellen de geldende avondklok in acht te nemen. Vanaf 1 juli, als de gezondheidssituatie het toelaat, is de Puy du Fou alle dagen van de week open volgens het oorspronkelijke schema.

De entree van het park is vanaf 37 euro voor een volwassene en 27 euro voor kinderen. Een overnachting in het hotel plus de entree van het park is samen te reserveren vanaf 62 euro per persoon.

Show - Le Bal des Oiseaux Fantômes