24 juli 2024
Thumbnail voor Germany Travel geeft online persconferentie #DuitslandDichtbij

Germany Travel geeft online persconferentie #DuitslandDichtbij

AMSTERDAM - Germany Travel organiseert over twee weken de online persconferentie #DuitslandDichtbij waarin het Duitse verkeersbureau allerlei vragen over onze oosterburen beantwoordt. Deelnemers krijgen een kleinigheidje opgestuurd voor tijdens het online evenement.


Op donderdag 15 april 2021 brengt Germany Travel geïnteresseerden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reizen in Duitsland. Van 11:00 tot 12:15 worden allerlei vragen beantwoord zoals hoe Duitsland de crisis tot nu toe doorkomt, waarom Nederlandse toeristen zo belangrijk zijn voor de oosterburen en wat het buurland Duitsland in dit bijzondere jaar Nederlanders te bieden heeft.

Na de aanmelding krijgen deelnemers een Zoom-link doorgestuurd. Germany Travel vraagt bij de inschrijving om adresgegevens, zodat er tijdens de persconferentie een gezond hapje en drankje genuttigd kan worden. Het Duitse verkeersbureau gaat ook in op vakanties in de natuur, roadtrips, campings en weekendjes weg naar Duitse steden. Tijdens een presentatie van partner Heilbäderverband Baden-Württemberg worden de kijkers op de hoogte gebracht over wat er te bieden valt op het gebied van wellness en kuren.

Germany Travel meldt dat het aantal plaatsen helaas beperkt is. Ook behouden ze zich op het recht om een keuze te maken uit de aanmeldingen. Aanmelden kan vóór 8 april aanstaande door middel van een mail naar [email protected].