7 september 2024
Thumbnail voor Herstart samenwerking Travix en TUI fly: ‘Breder vluchtaanbod’

Herstart samenwerking Travix en TUI fly: ‘Breder vluchtaanbod’

Online reisbureau Travix gaat weer TUI fly-vluchten aanbieden op haar platforms, waaronder CheapTickets, Vliegwinkel en BudgetAir. De vernieuwde samenwerking biedt reizigers "een breder scala aan vluchtopties en een verbeterde klantervaring", aldus de website.

“We zijn blij om onze langdurige relatie met TUI fly te vernieuwen,” aldus Casper Maasdam, COO van Travix. “Het integreren van TUI fly’s aanbod op onze websites stelt ons in staat om klanten beter te helpen bij het vinden en boeken van betaalbare reismogelijkheden. Dankzij TUI fly’s uitgebreide netwerk van vakantiebestemmingen wereldwijd, kunnen we onze klanten nog meer keuzemogelijkheden bieden. Dit versterkt onze marktpositie in de Benelux.”

Het aanbod van TUI fly-vluchten vanuit Nederland en België omvat zowel gevestigde routes naar vakantiebestemmingen in het Middellandse Zeegebied, als naar West-Afrika en het Caribisch gebied.

“Onze voortdurende samenwerking met Travix onderstreept onze gedeelde visie om reizen toegankelijker en aangenamer te maken,” zegt Jona Demuysere, Aviation Distribution Manager Benelux. “We zijn blij om onze vluchten via de websites van Travix aan te bieden, zodat we ons bereik kunnen vergroten en in contact kunnen komen met een breder publiek van reizigers.”

Travix is een strategische partner voor grote luchtvaartmaatschappijen wereldwijd en biedt een uitgebreid scala aan diensten, zoals distributie, marketing en technologische oplossingen, om hun zichtbaarheid te vergroten en hun klantenbestand uit te breiden.