28 september 2024
Thumbnail voor ‘Het ANVR-congres is heus niet alleen voor hoge piefen uit de branche’

‘Het ANVR-congres is heus niet alleen voor hoge piefen uit de branche’

Half november is het zover, dan start in Oman het jaarlijkse ANVR congres. Reisbizz vraagt aan Mariëlle Henzen (TravelTeam) en Noël ten Thije (TravelXperts Den Ham), twee graag geziene congresbezoekers, waarom zij naar Oman gaan. “Het congres is heus niet alleen voor hoge piefen.”

Mariëlle vertelt dat ze één keer eerder in Oman is geweest. “Dat was in januari 2023, we hebben toen met een 4x4 een week rond gereden, mooie excursies op eigen gelegenheid gemaakt en in prachtige hotels verbleven. Ik vind het een prachtige bestemming met een enorm vriendelijke en gastvrije bevolking. Het is de derde keer dat ik naar het ANVR-congres ga.” Voor Noël wordt november ‘een first’. “Ik ben nog nooit in Oman geweest, wel ben ik al eens op een ANVR-congres geweest. Dit wordt mijn tweede.”

Twee vliegen in één klap
Noël hoefde niet lang na te denken of ze mee wilde. “Toen bekend werd dat het congres naar Oman zou gaan, heb ik gelijk besloten om me in te schrijven. We slaan twee vliegen in één klap: een prachtige bestemming én een congres.” Ook Mariëlle heeft niet lang getwijfeld. “Een informatief congres, gezellige en onderhoudende gesprekken met collega’s uit de branche en ook nog leuke activiteiten op een bestemming kunnen meemaken: dat is natuurlijk een top combinatie!”

Dit is een deel van het interview met Mariëlle Henzen en Noël ten Thije. Lees het hele artikel in het Reisbizz Magazine.