19 april 2024
Thumbnail voor Het vakantiegevoel bij D-reizen Den Bosch

Het vakantiegevoel bij D-reizen Den Bosch

DEN BOSCH - Boven de ingang van het reisbureau prijkt het logo van D-reizen met de vertrouwde hoofdletter ‘D’. Het interieur met Balinese lampen en vrolijke kleuren geeft je direct dat fijne vakantiegevoel. Winkelmanager Cecile van Hoof en haar collega’s Wendy en Ida delen hun enthousiasme in een exclusief interview met Reisbizz.


Wanneer is de winkel officieel geopend?
“Sinds drie weken is de winkel geopend en volledig volgens onze nieuwe brand ingericht. De officiële feestelijke opening was op 12 november. Compleet met lintje doorknippen. Wij zijn er erg blij mee, dit ademt professionaliteit uit. Het is een wereld van verschil, qua opstelling en indeling ten opzichte van het oude interieur”, vertelt Cecile.

De winkelmanager werkt inmiddels meer dan 41 jaar in de reiswereld en geeft leiding aan vier reiswinkels in de regio. Zeven jaar geleden trad zij in dienst bij D-reizen.

Dan heb je het faillissement van de D-rt Groep bewust meegemaakt.
“Zeker, dat was verschrikkelijk. In april kwam ik thuis te zitten. De maanden dat ik niet werkte was er één iemand heel blij; onze hond. Ik vond het vreselijk. Heel gezellig hoor om de tijd te hebben om koffie te drinken met vriendinnen, maar laat mij maar werken.”

Wil je het hele gesprek lezen met het team van D-reizen Den Bosch en meer weten over hoe de periode van het faillissement van de D-rt Groep voor hun was en hoe de doorstart verder is verlopen? Ga dan snel naar het nieuwe Reisbizz Magazine en lees daar het hele interview met de dames.