20 april 2024
Thumbnail voor Interhome: Bestedingsbedrag in Spanje ligt een stuk hoger dan in de rest van Europa

Interhome: Bestedingsbedrag in Spanje ligt een stuk hoger dan in de rest van Europa

RIJSWIJK - Spanje heeft al jarenlang een vaste plek in de top vijf zomerbestemmingen bij Interhome. Dit is volgens de vakantiewoningspecialist niet zonder reden: het aanbod op het Iberisch Schiereiland is zeer uitgebreid. “Een gezellig appartement voor een romantische getaway of een afgelegen vakantievilla met genoeg plek om je hele familie mee te nemen? Alles is mogelijk!” Interhome licht in de Spanje & Portugal Special het aanbod in de landen uit.


Maar liefst 28 lokale service-kantoren van Interhome bevinden zich in Spanje. Hier kan de klant terecht voor het ophalen van de sleutel, maar ook bij vragen of problemen staat het team klaar om hulp te bieden. “Tips nodig voor leuke activiteiten? Of wil je de beste restaurantjes in de buurt vinden? De lokale Interhome medewerkers zorgen ervoor dat reizigers de beste ervaring hebben”, aldus de vakantiewoningspecialist.

Interessant is dat het gemiddelde bestedingsbedrag voor een Interhome vakantie op het Iberisch Schiereiland een stuk hoger ligt dan in de rest van Europa. “Het gemiddelde bedrag is zelfs dubbel zo hoog als de globale gemiddelde boekingswaarde bij Interhome. Reden genoeg dus om deze bestemming voor te stellen aan je klant!”

De populairste plekken
Uit de boekingscijfers van Interhome blijkt dat de populairste Spaanse regio’s voor Nederlanders met voorsprong de Costa Blanca en de Costa Brava blijven, en dat in ieder seizoen. Ook de eilanden zitten in de lift: steeds meer klanten vinden hun weg naar de Canarische Eilanden, zeker in de winter. In Portugal ligt de focus voornamelijk op de grootste toeristische regio’s: de Algarve in het zuiden en de regio rond de hoofdstad.

Wil je weten welke accommodaties Interhome uitlicht in de Spanje & Portugal Special? Lees dan het hele artikel in de nieuwste Reisbizz Magazine.