5 maart 2024
Thumbnail voor Israël doet oproep aan toeristen: boek vakantie naar Tel Aviv

Israël doet oproep aan toeristen: boek vakantie naar Tel Aviv

TEL AVIV – De stad Tel Aviv kondigt aan er helemaal klaar voor te zijn om internationale toeristen te ontvangen. Volgens Israel Ministry of Tourism is de stad de afgelopen weken en maanden weer helemaal teruggekeerd naar zijn levendige zelf.


Tel Aviv heeft, na de COVID-19 vaccinatiecampagne en de geplande heropening voor buitenlandse toeristen op 23 mei, een internationale videocampagne gelanceerd met als titel ‘Tel Aviv – We're Getting There’. In de video bereiden de Israëliërs zich voor op de komst van de toeristen. De stad belooft een veilige en exceptionele stadsbeleving voor zowel nieuwe als terugkerende bezoekers.

“Tel Aviv, de Nonstop City, is ‘back in business’. Dankzij onze toonaangevende vaccinatiecampagne zijn we klaar om weer internationale bezoekers te ontvangen in onze stad”, vertelt Sharon Landes-Fischer, CEO van Tel Aviv Global & Tourism. “We zeggen COVID-19 vaarwel en zeggen ‘shalom’ en welkom tegen de terugkeer van de verschillende internationale talen die onze straten weer gaan vullen. We zien je graag snel in Tel Aviv.”