18 oktober 2024
Thumbnail voor Italiaanse Club Med Pragelato Sestrière gerenoveerd

Italiaanse Club Med Pragelato Sestrière gerenoveerd

PRAGELATO - Deze winter heropent Club Med Pragelatio Sestriere haar deuren na een renovatie en vernieuwing. Nieuwe chalets, een nieuwe menukaart en meer ontspanningsmogelijkheden behoren tot de renovaties, waarmee het resort de mogelijkheden nog meer uitbreidt.


Vanuit het resort is rechtstreekste toegang tot de skipistes waar skiën, snowboarden, langlaufen en off-piste skiën mogelijk is. Daarnaast kunnen gasten een wandeling maken met sneeuwrackets, nordic walking of een huskytocht van hun bucketlist afstrepen.

Deze winter telt het resort zeventien nieuwe chalets met 105 ruime kamers. De nieuwe inrichting van deze kamers is een knipoog naar de omliggende natuur met 82 larikshouten chalets met een zadeldak, in de karakteristieke bouwstijl van de streek. Een aantal chalets hebben daarnaar zonnepanelen op het dak.

Culinair
De menukaarten van het restaurant zijn dit jaar ook nieuw. Het restaurant Gourmet Lounge La Trattoria is opnieuw ingericht en uitgebreid. Restaurant La Tana is gerenoveerd en biedt gasten de mogelijkheid om te dineren met streekgerechten en lokale wijnen. Gasten kunnen daarnaast voor een all-inclusiveformule te kiezen.

Ontspanning
Tot slot heeft Spa by Payot nieuwe faciliteiten op gebied van rust en comfort. Een manicure en pedicure behoren tot één van de opties en is een aanvulling op het bestaande aanbod. Gasten kunnen ontspannen door tot rust te komen in de Finse sauna, het verwarmde binnenzwembad te bezoeken of de nieuwe fitnesszaal te ontdekken.