7 september 2024
Thumbnail voor ITN Marketing annuleert USA-Canada Experience

ITN Marketing annuleert USA-Canada Experience

ZEIST - Door de moeilijke inreisverplichtingen en vele budget restricties van buitenlandse partners, heeft ITN Marketing besloten de USA-Canada Experience van 28 en 29 oktober te annuleren. Doorgaans zijn er rond de twintig leveranciers waarmee de Experience een uitgebreid programma bieden voor leveranciers, productmanagers en reisadviseurs met workshops en trainingen.


“We hadden het graag anders gezien, maar wij staan voor een kwalitatief goed en gemixt aantal leveranciers om een boeiend event op de donderdag en interessante workshops op de vrijdag te kunnen aanbieden. Dat kunnen wij nu niet garanderen met een te kleine groep leveranciers”, meldt Karin Gomes, director van ITN Marketing.

“Wij blijven staan voor kwaliteit en het organiseren van hoogwaardige evenementen waar de USA-Canada Experience de laatste 15 jaar voor staat, voor alle deelnemers en van leveranciers tot inkopers en verkopers”, gaat Gomes verder. “Daarom slaan we toch dit jaar over en komen we sterker dan ooit in 2022 terug met een goede mix van aanbieders uit de USA en Canada voor de herstart van de USA-Canada Experience.”

De USA & Canada Reisbeurs in het weekend van 30 en 31 oktober 2021 in Hotel Figi in Zeist gaat wel door waarmee er een rentree wordt gemaakt met 25 leveranciers. Lees in het laatste Reisbizz Magazine het interview met Gomes over de reisbeurs volgende maand.