10 mei 2024
Thumbnail voor Jan Tourism op eerste studiereis naar Portugal

Jan Tourism op eerste studiereis naar Portugal

PORTO - Jan Tourism Consultancy voert momenteel in samenwerking met DMC partner HighSun de eerste studiereis sinds de coronacrisis uit naar Portugal. Gisteren vertrok Inèz Ruska, Managing Partner bij Jan Tourism, samen met een mix van reisondernemers, een ZRA en één Belgische reisagent met TAP Air Portugal naar Porto om het programma te beleven dat Inèz samen met het Portugees Verkeersbureau heeft samengesteld.


Tijdens de studiereis is Inèz samen op pad met Els van reisbureau Buitenlandsche Zaken, Monique Bos van Departures.nl / The Travel Club, Alex van Tui at Home, Lianne van Face2Face Travel, Devi van Avila Reizen en als laatst Henk Vellekoop van VTC Travel Solutions en Tom vleugels van Mastersintravel. Het programma is volgens Inèz een goede mix van hotels, steden en beleving. De trip begon in Lissabon en deze zondag wordt de reis afgesloten in Lissabon.

Tussendoor bezoekt de groep allerlei mooie plaatsen. Zoals Illhavo, Costa Nova, Aveiro, Coimbra en Nazaré. Daarnaast worden verschillende bezienswaardigheden bezocht die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan en wordt op de laatste dag een bezoek gebracht aan Santa Cruz Beach.