23 mei 2024
Thumbnail voor Jeroen Otto stapt over naar Prijsvrij Vakanties & D-reizen: ‘Tijd om mijn horizon te verbreden’

Jeroen Otto stapt over naar Prijsvrij Vakanties & D-reizen: ‘Tijd om mijn horizon te verbreden’

Jeroen Otto stapt na een periode van 12,5 jaar over van TUI naar Prijsvrij Vakanties & D-reizen. Per 1 juni start Otto als Director New Business Development. In deze functie gaat hij volgens de reisorganisatie bijdragen aan de verdere groei van D-reizen en zich bezighouden met de uitrol van (nieuwe) fysieke locaties en professionalisering van de ZRA-tak.

Met de komst van Otto haalt de reisorganisatie de nodige ervaring in huis, vindt Marc van Deursen, CEO en oprichter van Prijsvrij Vakanties & D-reizen. “Hierdoor kunnen we succesvol nieuwe winkels openen en onze ZRA-tak uitbreiden en professionaliseren.” Twee onderdelen die volgens Van Deursen complementair aan elkaar zijn en zorgen voor een betere (offline) klantbeleving. “We richten ons daarbij niet alleen op Nederland maar kijken ook naar de kansen elders.”

TUI dankbaar
Otto verlaat met deze stap TUI waar hij verschillende rollen heeft vervuld. In het najaar van 2023 stopte hij na 4,5 jaar als Manager Franchise TUI at Home en ging hij aan de slag als Purchasing Lead Overland & Cities binnen het bedrijf. “Ik ben dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen en wil TUI bedanken voor de waardevolle ervaringen die ik heb opgedaan”, laat Otto weten. Na 12,5 jaar voelde hij dat het tijd was om zijn horizon te verbreden. “Na een fijn en constructief gesprek met Marc van Deursen, heb ik besloten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben vastbesloten om samen met alle collega’s van Prijsvrij Vakanties & D-reizen de ambitieuze doelen te overtreffen en kijk ernaar uit om gezamenlijk successen te behalen.”