11 mei 2024
Thumbnail voor Jeroen Otto verlaat TUI at Home

Jeroen Otto verlaat TUI at Home

RIJSWIJK - Jeroen Otto verwisselt per 1 oktober aanstaande van baan binnen TUI. Otto werkt twaalf jaar bij TUI en bekleedde eerder functies bij inkoop en sales. Sinds 4,5 jaar is hij Manager Franchise TUI at Home, de ZRA tak van TUI Nederland. Hij verruilt zijn huidige functie en gaat aan de slag als Purchasing Lead Overland & Cities in het internationale team van Accommodation Only Purchasing.


In zijn nieuwe functie ligt de focus op de verdere groei en internationalisering van de afdeling waarbij het vinden van “optimale balans van statisch en dynamisch aanbod” centraal staat.

“Ik heb een hele mooie en leerzame periode als Franchise Manager van de ZRA’s meegemaakt de afgelopen jaren”, laat Otto weten. “We hebben samen een forse groei gerealiseerd en ik ben heel trots op het bestaande team én de 140 TUI at Home’ers. Het steeds vinden van nieuwe perspectieven, ideeën en initiatieven gaven veel stimulans, maar ik laat die ruimte nu aan een opvolger en ga mijn eigen blik binnen TUI weer verruimen.”

De opvolger van Otto bij TUI at Home is nog niet bekend. Loes Vervaart, Accountmanager TUI at Home, neemt de functie voorlopig waar op interim basis.