18 april 2024
Thumbnail voor Jong talent Michel ter Borg (Kilroy) in bestuur ANVR

Jong talent Michel ter Borg (Kilroy) in bestuur ANVR

LEUSDEN - Michel ter Borg, sales manager bij Kilroy Travels in Amsterdam volgt Corné Hoogendoorn op als ANVR young talent aan de bestuurstafel van de ANVR. Ter Borg is gekozen na een selectie uit tien jonge talenten die hun interesse hadden kenbaar gemaakt in de beschikbare rol.


"Een paar jaar geleden hebben we Young ANVR opgericht, een pool van jonge talenten bij ANVR reisondernemingen die we graag dichter bij de ANVR willen betrekken. Voor de derde keer bieden we één young talent de mogelijkheid een jaar lang mee te denken en te praten met het bestuur over alle onderwerpen die op de agenda van de vereniging staan", zegt Frank Radstake van de ANVR.

Yount talent
“We hopen dat Michel – net als zijn voorgangers – met nieuwe en frisse ideeën komt die de discussie voeden en de uiteindelijke besluitvorming verbeteren”, vervolgt Radstake. Michel zelf zegt ontzettend veel zin en motivatie te hebben om het komende jaar onderdeel van het ANVR bestuur te uit te maken. “Zeker met alle kansen en uitdagingen die dit jaar zal brengen", sluit Michel af.