17 mei 2024
Thumbnail voor Kirsten van Diepen: Ik had eerst de indruk dat cruisen een beetje suf was, dat is nu wel anders

Kirsten van Diepen: Ik had eerst de indruk dat cruisen een beetje suf was, dat is nu wel anders

APELDOORN - De 42-jarige Kirsten van Diepen neemt het stokje van Mathijs Bos over en gaat aan de slag als Product Manager voor het cruiseproduct van Silverjet Vakanties. Voordat Kirsten zich ging verdiepen in dit product, had ze een suffe indruk van het cruisereizen. Dat is nu wel veranderd. “Vorige maand heb ik voor het eerst een cruisereis gemaakt met mijn gezin. Dit was zeker niet de laatste keer”, vertelt ze in gesprek met Reisbizz Magazine.


Mathijs Bos combineerde deze functie met zijn werkzaamheden als marketing/retail manager. Dit bleek toch een moeilijkere combinatie dan gedacht. “Omdat ik erg veel voldoening haal uit het cruiseproduct en ik nog meer verdieping zocht in dit product, heb ik mijn ambities kenbaar gemaakt aan Rob Bremer (algemeen directeur, red.)”, vertelt Kirsten. “Hier hebben wij een goed gesprek over gehad en mede door mijn enthousiasme en werkervaring heb ik het vertrouwen gekregen om mij volledig op het cruiseproduct te richten.”

Heb je zelf ook iets met cruisen?
“Voor 2018 niet. Ik had de indruk dat het een beetje suf was. Wel merkte ik bij Silverjet al snel dat het maken van een cruise reservering uitdagend is. Je moet behoorlijk wat kennis hebben als je het goed wil verkopen. Die verdieping vind ik vooral heel leuk. Het maatwerk met bijkomende vluchten, pre- en post hotels en de transfers maakt het een leuke uitdaging.

In 2019 ben ik op inspectiereis geweest met Hapag Lloyd Cruises op de Hanseatic Inspiration. Ondanks de onstuimige zee heb ik erg genoten. Afgelopen maand heb ik voor het eerst met mijn gezin een cruisereis gemaakt. We gingen met Celebrity Cruises van Amsterdam naar Noorwegen. We hebben hier zo van genoten, dat dit zeker niet onze laatste cruise is geweest.”

Waarin onderscheiden jullie je met het cruiseproduct?
“Door ons echt te focussen op de luxere rederijen. We kiezen heel bewust voor een kleiner aantal rederijen waar wij mee samenwerken. Dit is helemaal in lijn met het overige Silverjet product.”

Wil je meer weten over Kirsten of het cruiseproduct van Silverjet Vakanties? Lees dan het hele interview met Kirsten in de High End Special van Reisbizz Magazine.