17 april 2024
Thumbnail voor KLM blij met aanpassing reisrestricties VS

KLM blij met aanpassing reisrestricties VS

SCHIPHOL - KLM is blij met de aangekondigde aanpassing van de Amerikaanse reisrestricties. Volledig gevaccineerde Europeanen zijn vanaf november weer welkom in de VS, een belangrijke markt voor de luchtvaartmaatschappij. “Heel goed nieuws”, aldus KLM-topman Pieter Elbers.


“Vooral voor de families die we na anderhalf jaar weer kunnen herenigen, zakenreizigers die we weer naar hun relaties kunnen brengen en alle mensen die we weer een onvergetelijke reis kunnen bezorgen. Voor KLM en de reisbranche betekent dit een belangrijke volgende stap op de weg naar herstel. Reizigers zijn daarnaast gebaat bij stabiele en duidelijke informatie over reisrestricties. KLM roept daarom op om internationaal te streven naar heldere en consequente afspraken hierover, zodat reizigers met vertrouwen toekomstige reizen kunnen boeken”, zegt Elbers.

KLM vliegt op dit moment, in samenwerking met partner Delta Air Lines, rechtstreeks naar verschillende bestemmingen in de Verenigde Staten: New York, San Francisco, Boston, Los Angeles, Washington, Houston, Minneapolis, Chicago en Atlanta.

Miami, Orlando en Las Vegas ontbreken komende winter in de dienstregeling.