23 juli 2024
Thumbnail voor Krooder Reizen Uden wordt Travelcenter de Wit

Krooder Reizen Uden wordt Travelcenter de Wit

SCHIPHOL - Krooder Reizen Uden wordt vanaf volgende week Travelcenter de Wit en gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Dat maakte het bedrijf zondag bekend. Krooder maakt al zes jaar deel uit van de keten van de Wit.


"In een modern jasje gaan ze verder op het Brabantplein 28 en gaan zij trots de naam 'De Wit' dragen. Wij zijn ook trots op deze mooie stap voorwaarts samen met Dorothé Peterse , Tara de Kleijn en Julia Klotz", meldt eigenaresse Michelle de Wit.

Touroperating
Travelcenter de Wit beschikt over vijf retaillokaties: In Uden, Veghel, Rosmalen, Heesch en Gemert. De Wit heeft ook een eigen touroperating-organisatie met de naam Best of Travel. Een ander merk dat onder De Wit valt is Marathonworld.

Tijdens een interview met Reisbizz Magazine in 2019 vertelden de eigenaren Vader Ad en dochter Michelle de Wit dat men zich wil onderscheiden van de concurrentie door het Travelcenter-concept.


Foto (c) Reismedia

"Het Travelcenter zien we als het reisbureau van de toekomst", aldus Michelle. “We hebben veel betere individuele adviesplekken dan op een regulier reisbureau. Je ziet geen gidsen meer in beeld, maar werken met een tweede scherm bij de balie waarop de klant mee kan kijken. We laten de klant filmpjes van de bestemming of beschrijvingen van hotels zien."

Met het Travelcenter-concept richt De Wit zich op het midden tot hoge segment van de markt. "We proberen open te blijven staan voor alle soorten consumenten, maar aan de andere kant vinden we het prettig dat de drempel om binnen te komen iets hoger ligt. Daardoor hebben we minder shoppubliek binnen."

Openingstijden
Bij het Travelcenter-concept hoort ook een lange openingstijd. “Wij zijn iedere avond tot acht uur geopend om de consument die geld wil uitgeven aan goede vakanties ook ’s avonds van dienst te zijn. Hardwerkende mensen moet je kunnen bedienen wanneer het hun uitkomt.”