18 april 2024
Thumbnail voor Laatstejaars studenten opgelet: ’Nog paar plaatsen vrij voor Travel Challenge’

Laatstejaars studenten opgelet: ’Nog paar plaatsen vrij voor Travel Challenge’

De Reiswerk Travel Challenge wordt dit jaar georganiseerd in Portugal. Melissa Bruins van Reiswerk laat weten dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn voor laatstejaars studenten. “Meld je aan voor 15 maart, dit wil je namelijk écht niet missen.”

Voor de 10e keer organiseert Reiswerk in mei de Travel Challenge. Voor het vijfdaags evenement, waarbij 64 topstudenten van verschillende hbo en wo-opleidingen aan een business case werken, zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. “We verblijven in een prachtige groene omgeving, in een nog mooier 5-sterren hotel”, schrijft Reiswerk.

Deelnemers aan de challenge gaan in een klein team een plan opstellen dat in het teken staat van duurzaamheid. “De exacte opdracht blijft nog even geheim tot we op de bestemming arriveren”, laat Reiswerk weten.

Studenten die in het laatste jaar van hun studie zitten kunnen nog tot 15 maart aanmelden. Meer informatie op de site van Reiswerk.

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.