23 mei 2024
Thumbnail voor Landal GreenParks meest duurzame reismerk van Nederland

Landal GreenParks meest duurzame reismerk van Nederland

DEN HAAG - Voor het vierde jaar op rij is Landal GreenParks verkozen tot het meest duurzame reismerk van Nederland in de categorie Travel & Tourism. Zo luidt de uitkomst van de Sustainable Brand Index van 2021.


Sustainable Brand Index is Europa's grootste onafhankelijke onderzoek op het gebied van duurzaamheid en consumentenmerken. De studie is gebaseerd op onderzoek onder Nederlandse consumenten en laat zien hoe consumentenmerken worden gezien op het gebied van duurzaamheid, milieu- en maatschappelijke verantwoordelijkheid.  

“We zijn enorm trots om voor de vierde achtereenvolgende keer te zijn verkozen tot meest duurzame reismerk van Nederland”, vertelt algemeen directeur van Landal GreenParks Dirk Anbeek. “Deze gastenwaardering is een mooie erkenning. We laten gasten de natuur beleven en stimuleren hen om het bewustzijn van onze leefomgeving en de liefde voor de natuur mee naar huis te nemen. De huidige onzekere tijd onderstreept het belang van duurzaamheid eens te meer. Wij blijven daarom investeren in een duurzame samenleving”, sluit Anbeek af.