20 juni 2024
Thumbnail voor Lieke Luxembourg nieuwe marketingmanager Israëlisch Bureau voor Toerisme

Lieke Luxembourg nieuwe marketingmanager Israëlisch Bureau voor Toerisme

AMSTERDAM - Lieke Luxembourg is per 1 april aangesteld als nieuwe marketingmanager bij het Israëlisch Bureau voor Toerisme. Sinds 2008 was Luxembourg werkzaam bij Travel Counsellors. Het Israëlisch Bureau voor Toerisme wil op deze manier het aantal Nederlandse toeristen naar Israël laten groeien.


Dana Gazit, directeur van het Israëlisch Bureau voor Toerisme in Nederland is heel enthousiast met het aanstellen van Lieke Luxembourg als nieuwe marketingmanager. "Lieke is een positief, energiek en getalenteerd persoon, die goed past bij de sfeer van Israël. Ik kijk zeer uit naar deze samenwerking”, vertelt Gazit.

Het Israëilische Bureau voor Toerisme wil nieuwe records gaan verbreken. “Samen met haar willen we de activiteiten van het Israëlisch Bureau voor Toerisme uitbreiden en het aantal Nederlandse toeristen naar Israël laten groeien. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen de magie van Israël kan ervaren", vertelt Gazit.

Luxembourg kijkt ernaar uit om te beginnen. “Tien jaar geleden heb ik zelf voor het eerst echt kennisgemaakt met de bestemming Israël, als finalist van een Young Talent Award”, vertelt Luxembourg. “Ik ben direct verliefd geworden op deze veelzijdige bestemming; indrukwekkend en relaxed; eeuwenoude cultuur en zon-zee-strand; gastronomisch, enerverend, kleurrijk en hip. Israël heeft zoveel te bieden”, sluit Luxembourg af.

Lieke Luxembourg nieuwe marketingmanager bij het Israëlisch Bureau voor Toerisme.