24 juni 2024
Thumbnail voor Londen stad van de maand bij Sunair Vakanties

Londen stad van de maand bij Sunair Vakanties

ALPHEN AAN DEN RIJN - Londen is bij Sunair Vakanties de stad van de maand april. De hele maand kunnen klanten deze bestemming boeken met verschillende gratis extra’s.


Deze maand kunnen klanten van Sunair gratis cruisen op de river Thames en krijgen zij een gratis OV-kaart, ook wel de Oystercard genoemd. Ook ontvangen klanten bij een boeking een gratis Time to Momo Stadsgids ter waarde van 18 euro. Reizigers kunnen de stad per vliegtuig, maar ook per trein bereiken.

De actie is geldig voor boekingen die worden gemaakt in de maand april. De gratis extra’s dienen reisagenten zelf in te boeken via SJORS of via de telefoon. In SJORS is het ook mogelijk om nog meer extra’s bij te boeken, hierover krijgt de reisagent vijf procent commissie.

Het populaire Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Het is de grootste metropool en het culturele centrum van het VK. Londen is ook een van de oudste grote steden ter wereld, met een geschiedenis van bijna twee millennia. De stad is niet voor niks een van de meest gewilde bestemmingen voor toeristen en reizigers van over de hele wereld.