19 juni 2024
Thumbnail voor Luxe reizen bij Avila: The Sky is not the Limit

Luxe reizen bij Avila: The Sky is not the Limit

HAARLEM - Bij Avila Reizen focussen ze zich op het samenstellen van ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel, oftewel: reizen waarbij ontdekken en ontspannen hand in hand gaan. Ook op het gebied van luxe reizen heeft de reisorganisatie verschillende bestemmingen te bieden. In de special van het laatste Reisbizz Magazine licht Avila enkele van hun High End bestemmingen toe.


Peru: heilige schatten en culinair genieten
Peru beschikt over een interessant verleden, vol erfgoed en mysterie. Voor culinaire liefhebbers is het een interessante bestemming aangezien het land bekend staat om zijn gevarieerde keuken en meerdere bekroonde toprestaurants. Het land beschikt daarnaast over meerdere natuurgebieden, een kleurrijke cultuur en veel historie, van het beroemde Machu Picchu tot minder bekende bestemmingen zoals de ruïnes van Kuelap in Noord-Peru.

Tijdens je ontdekkingsreis kun je aan boord stappen van de Belmond Hiram Bingham trein richting het hart van de Inca-cultuur, Machu Picchu. Gedurende de treinrit kun je het landschap van de Peruaanse hooglanden bekijken en de zonsopkomst of sterrenhemel aanschouwen vanaf de observatiewagon. Aan boord worden de diners geserveerd met lokale wijnen.

Azoren: wildlife- en natuurparadijs in Europa
Behorend bij Portugal en omgeven door de Atlantische Oceaan beschikken de negen bewoonde eilanden van de Azoren elk over een eigen identiteit. Exclusiviteit op de Azoren betekent bij Avila een reis vol buitengewone ervaringen. Zo kun je op pad met een lokale chef, een duik nemen tussen de dolfijnen, picknicken in de wijngaarden en genieten van een speciaal muzikaal optreden tijdens een diner gemaakt van lokale ingrediënten. De Azoren staan hoog in het vaandel bij ontdekkingsreizigers om zijn groene natuur en wildlife-ontmoetingen.

Wil je meer lezen over de bestemmingen die Avila aanbiedt? Lees dan onze High End Special in de laatste uitgave van Reisbizz Magazine voor het hele artikel.