22 februari 2024
Thumbnail voor Maaike van der Windt (ex-Schiphol) aan de slag bij Oosterhoff

Maaike van der Windt (ex-Schiphol) aan de slag bij Oosterhoff

VELP - Maaike van der Windt, tot eind oktober directeur Aviation Marketing bij de Royal Schiphol Group, gaat aan de slag bij de Oosterhoff Group. Ze wordt per 1 april Chief Operating Officer en onderdeel van de Raad van Bestuur bij het consultants- en engineersbedrijf. 


“Ik wil mijn ervaring op het gebied van strategie, klantbeleving, duurzaamheid en commercie inzetten om Oosterhoff door te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat we goed kunnen blijven inspelen op de uitdagingen van nu en in de toekomst”, zegt Maaike van der Windt, die niet alleen op Schiphol maar ook in Brisbane op de luchthaven werkte.

Van der Windt wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de interne organisatie en operationele processen binnen Oosterhoff en is samen met CEO Gerard Doos en de werkmaatschappij-directies verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de strategische en tactische plannen. Daarnaast zal zij zich bezighouden met de externe profilering van de organisatie.

”Met Maaike halen we niet alleen een blik van buiten naar binnen, maar door haar klantgerichtheid en betrokken aanpak versterken we ook de verbinding tussen het directieteam van Oosterhoff en de onderliggende werkmaatschappijen. We zien dat het steeds belangrijker wordt om onze kennis, expertise en denkkracht te bundelen als antwoord op de complexe vraagstukken van de toekomst”, aldus CEO Gerard Doos.