20 mei 2024
Thumbnail voor Met Captain Cruise op studiereis langs de westkust van Europa

Met Captain Cruise op studiereis langs de westkust van Europa

In samenwerking met Nicko Cruises organiseert Captain Cruise een studiereis met de Vasco Da Gama langs de westkust van Europa. Er is keuze tussen een 4-daagse en een 8-daagse reis.

Stap aan boord van de Vasco Da Gama. Het schip is in 2020 in de vloot van Nicko Cruises gekomen. Vasco Da Gama biedt een breed scala aan verschillende restaurants en bars in een exclusieve omgeving. Het schip heeft een modern interieur met smaakvolle designelementen.

De 4-daagse reis is van 4 tot 7 september en vertrekt vanuit Amsterdam naar Honfleur. De eigen bijdrage voor de reis is 125 euro per persoon. De 8-daagse reis is van 7 tot 14 september en vertrekt vanuit Honfleur naar Bilbao. De eigen bijdrage voor deze reis is 425 euro per persoon.

Je kunt de voorwaarden voor de reis vinden op het inschrijfformulier. Je kunt je tot uiterlijk 23 april aanmelden voor de studiereis.

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.