19 juli 2024
Thumbnail voor Mijke de Jong en Gábor Margés volgen Jeroen en Vivian van Wilgen op bij Interface Tourism Netherlands

Mijke de Jong en Gábor Margés volgen Jeroen en Vivian van Wilgen op bij Interface Tourism Netherlands

AMSTERDAM - Jeroen en Vivian van Wilgen verlaten Interface Tourism Netherlands om een nieuwe stap te maken in hun carrière. Per 1 juni nemen Mijke de Jong en Gábor Margés de leiding over. Beiden hebben een sterke achtergrond in het toerisme en promotie.


Jeroen en Vivian startten in 2014 met Tourism Consultancy BV dat gespecialiseerd is in marketing en communicatie voor opdrachtgevers in de toeristische sector. Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid en trok het de aandacht van de International Tourism Group, actief in zeven Europese landen. In 2018 volgde de acquisitie van Tourism Consultancy en wijzigde het bedrijf zijn naam in Interface Tourism Netherlands.

Jeroen en Vivian ontwikkelen momenteel samen een duurzaam vakantieresort aan de Spaanse Costa Blanca en investeren in een crypte startup gericht op non-fungible tokens (NFT’s). “Na acht jaar was het voor ons tijd om een nieuwe weg in te slaan. We hebben met veel liefde Interface Tourism Netherlands opgebouwd en de aansluiting bij een internationale groep was voor ons een logische stap. Met sterke diensten in eigen huis, zoals een onderzoeksplatform naar o.a. reisgedrag, -intentie en imago (Travellyze), een eLearning-platform (Mogul) en een online evenementenplatform (ITG Digital Events) innoveert ons bedrijf en kan het een marktleiderspositie innemen op de Nederlandse markt.”, vertelt Jeroen. “Maar wij zijn ondernemers en we hebben toch altijd onze blik op mogelijkheden in nieuwe sectoren. Daarom dragen we de leiding nu over.”

Zowel binnen als buiten toerisme actief
“Intussen zitten wij niet stil”, meldt Vivian. “Met onze Spaanse DMC Costa Experiences zijn we gespecialiseerd in events, incentives en groepsreizen aan de Spaanse Costa Blanca. Ons duurzame vakantieresort ViQi is in aanbouw in de regio ten noorden van Alicante en we hopen daar op afzienbare termijn onze eerste gasten te verwelkomen. Tot slot investeren we samen met twee Nederlandse partners in een startup in non-fungible crypto tokens (NFT's), waarvan we de naam in een later stadium bekendmaken. Kortom: zowel binnen het toerisme als erbuiten zullen we nog van ons laten horen.”

Op de hoofdfoto Team Interface Tourism Netherlands met v.l.n.r. Vivian Parren, Gábor Margés. Mijke de Jong, Gaël de la Porte du Theil (Bestuursvoorzitter International Tourism Group), Fiona Metohu, Jeroen van Wilgen en Esmée van der Vies.