5 maart 2024
Thumbnail voor Mooie plannen van de Reisbizz Society Partners: Van events tot nieuwe brochures

Mooie plannen van de Reisbizz Society Partners: Van events tot nieuwe brochures

Wat zijn de plannen van onze Reisbizz Society partners? Hoe zit het met nieuwe bestemmingen, wat zijn de updates en hoe gaat komend jaar eruitzien? Latin Travel, Sunair Vakanties, Sunny Cars en FTI Nederland praten je bij over de laatste nieuwtjes.

In 2024 gaat de focus van Latin Travel niet alleen uit naar het ontwikkelen van nieuwe reizen, maar ze breiden ook het team uit. "Op deze manier kunnen we nóg meer reisagenten bijstaan bij het plannen van onvergetelijke reisavonturen naar Midden- en Zuid-Amerika. Of je nu de adembenemende natuur van de Amazone wilt ontdekken, cultureel erfgoed in Machu Picchu wilt verkennen, of wilt genieten van de zonovergoten stranden in Rio de Janeiro – ons toegewijde team staat paraat om jouw droomreis tot in de puntjes te verzorgen”, vertelt Mariska van Vliet van Latin Travel.

New York brochure
Sunair Vakanties heeft de New York brochure weer helemaal up-to-date gemaakt. "Vertrouwd, een stevig aanbod van hotels en een uitgebreid arsenaal aan bij te boeken extra’s." Sunair heeft ook een aantal nieuwe hotels toegevoegd in het aanbod: onder andere het Riu Plaza New York Times Square, Embassy Suites NY Manhattan Times Square en twee nieuwe hotels in Brooklyn, Holiday Inn Brooklyn Downtown en The Tillary. "Ook de voor de ‘luxe’ klant kan de reisagent bij ons terecht, want gerenommeerde 5-sterren hotels als The Plaza en The Lotte New York Palace zijn ook in het aanbod opgenomen. Stedentrips naar Las Vegas en/of combinaties met Washington, Philadelphia en Reykjavik in IJsland vindt de reisagent terug in deze brochure”, laat Marja Bouwmeester weten.

Mooie evenementen
Ook Sunny Cars heeft mooie plannen voor 2024 in het verschiet. “We blijven ons focussen op de continue ontwikkeling om ons all-in product nog completer te maken, maar zullen ook een paar mooie evenementen organiseren”, vertelt Fieneke van Heusden-Bosters. "Om te beginnen met een spectaculaire avond in het voorjaar waar de gehele retail voor uitgenodigd is. En na een succesvol Smile Society Event vorig jaar kunnen de Smile Society leden 28 september 2024 alvast noteren in hun agenda. Dan komen we terug met wederom een verrassend event!”

FTI Nederland is ook druk bezig met het organiseren van evenementen. “Door het jaar heen organiseren wij diverse events zoals ons zomer- en winterevent en uiteraard mag een tweede editie van ons grote FTI360-event niet ontbreken", zegt Daphne Terlouw. "Daarnaast breiden we ons boekingssysteem FTI360 verder uit, waarmee prachtige op maat gemaakte reizen kunnen worden samengesteld. Ook kun je dit jaar onder andere toffe studiereizen, nieuwe campagnes en informatieve webinars verwachten, waarbij we ons met name zullen focussen op verre bestemmingen zoals Amerika, de Malediven, Australië en Afrika. Blijf op de hoogte van al onze acties via onze besloten Facebookgroep FTI Benelux Inside.”

Dit is slechts een greep uit alle noviteiten uit onze Reisbizz Society. Alle reacties lees je in het Reisbizz Magazine!