22 oktober 2024
Thumbnail voor MSC Cruises biedt nieuwe loungeconcepten in Amerikaanse sferen aan

MSC Cruises biedt nieuwe loungeconcepten in Amerikaanse sferen aan

MSC Cruises introduceert twee nieuwe loungeconcepten op hun nieuwste vlaggenschip MSC World America. Daarnaast breidt de cruisemaatschappij oude concepten uit, speciaal ontwikkeld om in te spelen op de Amerikaanse markt.

Vanaf april 2025 vaart het schip uit vanaf PortMiami, en zal tijdens de route een tussenstop maken bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, het privé-eiland van de cruisemaatschappij op de Bahama's. Aan boord zijn er voor de gasten achttien bars en lounges te vinden, waaronder een nieuwe sportbar en multifunctionele comedy- en karaoke club. De All-Stars Sports Bar, en The Loft.

Gasten kunnen in de All-Stars Sports Bar een Amerikaanse Game-day ervaring beleven, met Amerikaanse gerechten en barspellen, zoals darten en tafelvoetbal. Het terras van de sportbar biedt uitzicht over de oceaan, en bevind zich in de Promenade. The Loft, exclusief voor volwassenen, is een ruimte waar gasten tot diep in de nacht kunnen feesten met entertainment. The Loft is gelegen in de wijk Terraces.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: MSC Cruises
Foto: MSC Cruises

Verder biedt het schip een vernieuwde versie van Sweet Temptations aan, een snoepsalon in het Promenade district voor jong en oud. Hier is het mogelijk om zelf ijsrepen te maken en er is een groot scala aan donuts, snoepgoed, warme crêpes en wafels. Ook beschikt het cruiseschip over een microbrouwerij aan boord. "De brouwerij biedt exclusieve nieuwe bieren, speciaal ontwikkeld voor Amerikaanse smaakvoorkeuren, inclusief opties voor bourbonliefhebbers en een gin-bar met 20 verschillende ambachtelijke gins", vertelt Bernhard Stacher, SVP Shipboard Hospitality Operations, MSC Cruises.

Foto: MSC Cruises
Foto: MSC Cruises