9 mei 2024
Thumbnail voor MSC Cruises introduceert nieuwe cruiseroute door Middellandse Zeegebied met MSC Poesia

MSC Cruises introduceert nieuwe cruiseroute door Middellandse Zeegebied met MSC Poesia

GENÈVE - MSC Cruises biedt dit najaar een nieuwe cruiseroute aan door het Middellandse Zeegebied met de MSC Poesia. De route van 11 nachten stopt in Turkije, Griekenland en Italië.


Van september tot november 2023 vaart de MSC Poesia deze route waarbij gasten de kans krijgen historische bezienswaardigheden, verschillende architectuur en opvallende landschappen te verkennen. Op weg naar de bestemming kunnen gasten tot rust komen in de accommodaties van het schip.

Excursies
Zowel aan boord als aan land biedt MSC Cruises een breed scala aan activiteiten en excursies aan voor gasten van alle leeftijden, met voor elk wat wils. Genua is de eerste stop op deze route. Hier kunnen de gasten een bezoek brengen aan de paleizen van Genua, waaronder de Nicolosio Lomellino en Palazzo Bianco of een reis naar de Ligurische Rivièra.

Turkijke
Het schip vaart vervolgens door naar Turkije, waar het een stop maakt in Kusadsi. De gasten kunnen met een excursie naar de nabijgelegen stad Efeze. De stad staat bekend om zijn oude ruïnes, tempels en grote baden. Het schip stopt vervolgens in Istanbul met een verlengd verblijf.

De cruise eindigt in Piraeus, de grootste havenstad van Griekenland. Vanuit hier kunnen de gasten makkelijk een uitstapje maken naar Athene.