25 juni 2024
Thumbnail voor MSC Cruises verlengt seizoen in de Verenigde Arabische Emiraten tot eind juni 2022

MSC Cruises verlengt seizoen in de Verenigde Arabische Emiraten tot eind juni 2022

GENÈVE - MSC Cruises verlengt het huidige seizoen in de Verengde Arabische Emiraten en zet tot eind juni extra cruises in. Van 2 april tot en met 25 juni biedt de rederij cruises aan van zeven nachten met de MSC Bellissima, met stops in Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas in de VAE en Doha in Qatar.


De MSC Bellissima zal de geplande cruises in de Rode Zee vanuit de Saoedische thuishaven Jeddah eind maart beëindigen en vervolgens naar de Arabische Golf varen om daar het stokje over te nemen van de MSC Virtuosa. De verkoop van de twaalf extra cruises is reeds gestart.

Volgens Frank van den Steen, Country Manager MSC Cruises Benelux, is de uitbreiding van de cruises naar de Arabische Golf geweldig nieuws. “Het is een rijk reisprogramma en Dubai wordt een steeds populairdere bestemming voor reizigers op de Benelux-markten. Deze cruises aan boord van de MSC Bellissima zullen meer mensen in staat stellen deze aantrekkelijke bestemmingen te ontdekken, vooral tijdens de meivakantie.”

Alleen gevaccineerde reizigers worden toegelaten tijdens de cruisevakanties van MSC Cruises. Ook in de winter van 2022-2023 zal dat het geval zijn. En met het gezondheids- en veiligheidsprotocol, dat zo is ontworpen dat het zich aanpast aan de situatie van het land, zorgt de rederij ervoor dat de cruisevakanties veilig en verantwoord kunnen worden georganiseerd.