9 mei 2024
Thumbnail voor MSC kondigt wintercruises door Noord-Europa aan met vertrek vanuit IJmuiden

MSC kondigt wintercruises door Noord-Europa aan met vertrek vanuit IJmuiden

GENÈVE - MSC Cruises kondigt vandaag de introductie aan van een Noord-Europa vaarschema voor komende winter met maar liefst 21 afvaarten met vertrek vanuit IJmuiden. Na het succes van het Noord-Europese seizoen deze zomer en de aanhoudende vraag van gasten, biedt MSC voor het eerst een winterprogramma in deze regio aan.


Vanaf 19 november 2021 biedt MSC Magnifica cruises van zeven nachten aan die vijf van Europa's populairste steden bezoeken, de Northern Pearls. Het schip zal Hamburg aandoen in Duitsland; IJmuiden (Amsterdam) in Nederland; Zeebrugge (Brugge & Brussel) in België; Le Havre (Parijs) in Frankrijk; en Southampton (Londen) in het Verenigd Koninkrijk. Met verlengde verblijven in de haven van circa 12 uur, kunnen gasten het maximale uit hun tijd aan wal halen.

MSC gelooft in de Nederlandse markt en zien dit als een fantastische mogelijkheid. “De winter is één van de beste tijden van het jaar om Noord-Europa te bezoeken. De steden zijn niet zo druk met toeristen, het vakantieseizoen brengt feestelijke decoraties en kerstmarkten die een magische sfeer creëren”, vertelt Daniëlle Groot, Marketing en Communicatie Manager MSC Cruises Nederland. “Dit is ook een unieke kans om enkele van de Europese hoofdsteden allemaal in één reis te bezoeken.”

Verkoop van de wintercruises door Noord-Europa start aanstaande woensdag 6 oktober.