14 april 2024
Thumbnail voor Natasja Eshuis: Canada is een goede generale repetitie

Natasja Eshuis: Canada is een goede generale repetitie

ROTTERDAM – Travel Trend heeft vandaag weer een aantal reizigers die naar Canada vertrekken. Nadat bekend werd gemaakt dat de grenzen van Canada weer open zouden gaan, heeft de reisorganisatie ook nog enkele last-minute boekingen gemaakt. “Vandaag hebben we daar nog een mooie last-minute huwelijksreis aan toe weten te voegen”, meldt Natasja Eshuis aan Reisbizz.nl.


Er wordt weer leuk geboekt bij Travel Trend en dat loopt zo de komende weken door totdat half oktober het zomerseizoen van Canada eindigt. Het betreft deels omboekingen van zomer 2020. “Leuk om te vermelden is dat zich onder deze reizigers ook klanten van het failliete D-Reizen bevinden, van wie Travel Trend deze boekingen heeft overgenomen. Wij zijn heel blij dat deze klanten eindelijk op reis kunnen en zijn dankbaar voor hun geduld en flexibele opstelling. Uiteindelijk kunnen zo enkele tientallen reizigers deze zomer alsnog hun reis door Canada maken. Uiteraard houden wij goed vinger aan de pols bij onze reizigers die onderweg zijn. Zo is Canada een goede generale repetitie voor het moment dat ook andere verre bestemmingen officieel weer bereisd mogen worden”, vervolgt Natasja.

Wintersport
Dat het zomerseizoen bijna is afgelopen is jammer. “Gelukkig is Canada ook een prachtige bestemming voor de wintersport. Daar zat pre-corona net een mooie groei in, dus hopelijk kunnen we daar de draad daar ook weer mee oppikken.”

ArriveCAN app
Canada heeft een speciale ArriveCAN app en website waar reizigers vaccinatiebewijzen, gegevens van hun eerste overnachtingshotel en enige andere informatie moeten uploaden. Dit kan vanaf 72 uur voor vertrek. Vooraf moet de Electronic Travel Authorization (ETA) al zijn geregeld, wat ook in de pre-coronatijd al een vereiste was. De informatie uploaden kan per gezin, waarbij de gegevens van alle gezinsleden moeten worden ingevoerd, ook voor minderjarigen.

Als alles correct is ingevoerd, ontvangt men een zescijferige authorisatiecode en kan hij met een gerust hart in het vliegtuig stappen. Natasja vertelt dat volgens haar reizigers de app prima en snel werkt. “Klanten die ermee vastliepen hadden zelf een foutje gemaakt en zodra dat was rechtgezet, ontvingen zij alsnog de code.”

Magazine
Op donderdag 16 september verschijnt het nieuwe digitale Reisbizz Magazine, hierin licht Travel Trend in de Canada-special, het land uit uit als skibestemming. Daarnaast komt, onder meer, Coby van Dongen aan het woord in de rubriek SalesTalk.

Wil jij meteen op de hoogte zijn zodra het nieuwe Reisbizz magazine uitkomt? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het magazine als eerste in je mailbox.