18 mei 2024
Thumbnail voor Nederlandse reisagenten op cruise met Disney Magic naar Noordelijk Europa

Nederlandse reisagenten op cruise met Disney Magic naar Noordelijk Europa

KOPENHAGEN - Op uitnodiging van Bart Koper van Zeetours en Malu van der Graaff van Disney vertrokken 70 reisagenten vanuit Spanje, Duitsland, de Verenigde Emiraten en Nederland naar het hoge noorden met een cruiseschip van Disney Cruise Line. Dertien Nederlandse reisagenten, waaronder Jolanda de Koning en Annemarie van Erp, mochten afgelopen week genieten van dit avontuur.


Als echte fans kon de groep niet wachten om eindelijk de magie van Disney te ontdekken aan boord van het schip. De cruise vertrok vanuit Kopenhagen om verder de route te vervolgen richting het hoge noorden. “Dat betekent vroeg op en met uitzicht op zee al varend door de Oslofjord. We hebben Oslo verkend met het Vigeland park en het Maritiem museum”, aldus Jolanda de Koning.

Vervolgens vervolgde de reis verder naar Göteborg en Alesund waar de groep een openluchtmuseum bezocht en vanaf een uitkijkpunt hoog over Alesund uitkeek. “Hiervandaan kon je het schip prachtig zien liggen. ’s Middags konden we heerlijk relaxen bij het zwembad en in de avond genoten we bij het zwembad van de show ‘Freezing the night away’ gevolgd door een heerlijk diner”, gaat Jolanda verder.

De laatste dag was een zeedag. “Helaas was het weer bewolkt. ’s Ochtends ontmoetten we de Disney prinsessen, gingen we even de sportschool in en relaxten we in de sauna. Na de middag stond een cocktailworkshop met alle zeventig reisagenten op het programma en ‘s avonds bezochten we een mooie musical over Rapunzel. Het waren weer super leuke dagen.”