7 september 2024
Thumbnail voor Negen nieuwe leden voor Relais & Châteaux

Negen nieuwe leden voor Relais & Châteaux

AMSTERDAM - Relais & Châteaux, de vereniging van 580 unieke hotels en restaurants over de hele wereld, verwelkomt deze maand negen nieuwe leden. Van afgelegen hotels in het hart van hun lokale gemeenschap tot gastronomische restaurants die zich strikt richten op lokale, seizoensgebonden producten. Relais & Châteaux breidt het netwerk uit in Europa en Canada.


De leden van de vereniging delen allemaal eenzelfde kenmerk: ze zijn allemaal eigendom van onafhankelijke hoteliers, chef-koks en eigenaars. Zij willen allen hun passie voor het vak en het streven naar authenticiteit met hun gasten delen.

De negen leden zijn Dyvig Badehotel in Nordborg (Denemarken), Kasteel Thornbury in Gloucestershire (Engeland), Ballynahinch Castle in Connemara (Ierland), Aïda Hotel & Spa Crans-Montana (Zwitserland), Maison Décotterd in Montreux (Zwitserland), hotel Alex Meer van Zürich (Zwitserland), Brindos, Lac & Château in Anglet (Frankrijk), Restaurant Saisons in Lyon (Frankrijk) en Stonehaven Le Manoir in Sainte-Agathe-des-Monts (Canada).

Relais & Châteaux is opgericht in 1954 waarbij hotels en restaurants behoren op alle vijf de continenten. Van de wijngaarden van Napa Valley en de Franse Provence tot de stranden van de Indische Oceaan.