18 april 2024
Thumbnail voor Nieuwe Uber-locatie op Schiphol

Nieuwe Uber-locatie op Schiphol

Reizigers die vanaf Schiphol reizen met Uber of een andere taxi-app kunnen zich sinds begin deze week laten ophalen op een nieuwe locatie aan de Koepelstraat, op vijf minuten lopen van Schiphol Plaza. Deze is ook te bereiken via een nieuwe doorgang achter café Rembrandt. Ook airline crews kunnen ervan gebruikmaken om zich te laten ophalen of afzetten.

De nieuwe locatie, een zogenoemde aankomstpassage, kan gevonden worden via borden vanaf de aankomsthal. Na de zomer gaan ook touringcars gebruikmaken van de locatie aan de Koepelstraat.

In de komende periode verbetert Schiphol nog de voorzieningen bij de nieuwe aankomstpassage. Onder andere het sanitairgebouw, een overkapping en straatmeubilair worden afgemaakt en toegevoegd.

Met de nieuwe aankomstpassage creëert Schiphol ruimte rondom het Jan Dellaertplein, waardoor het busstation kan worden verbouwd. Beide projecten zijn onderdeel van het overkoepelende project MKS (Multimodale Knoop Schiphol). Daarmee werkt Schiphol aan een beter trein- en busstation, dat meer capaciteit biedt voor het fors gegroeide aantal reizigers.

Heb jij de Reisbizz App al? Download onze gratis app in de Google Play Store of Apple App Store en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.