14 april 2024
Thumbnail voor Norbert van der Glas versterkt Yacht Cruise Company als Global Sales Manager

Norbert van der Glas versterkt Yacht Cruise Company als Global Sales Manager

ROTTERDAM - Touroperator Yacht Cruise Company heeft Norbert van der Glas aangesteld als Global Sales Manager. Sinds 1 december is hij in dienst getreden en heeft hij zijn werkzaamheden opgestart waarbij hij zich voornamelijk gaat focussen op de verkoop aan wederverkopers.


Met de versterking van Van der Glas wilt Yacht Cruise Company zijn samenwerkingsverbanden met agenten verder uitbouwen, zoals in de Benelux en in Europa.

Van der Glas heeft al een aantal jaar ervaring in de cruise industrie. Het grootste gedeelte van zijn carrière was hij medeverantwoordelijk voor de uitbouw van Cruise Travel tot de marktleider in Nederland. Bij zijn laatste werkgever Tradewind Voyages was hij verantwoordelijk voor de Europese verkoop van de rederij. Ook is hij werkzaam geweest bij Silverjet Vakanties. Volgens Van der Glas sluit het aanbod aan zee-en riviercruises van Yacht Cruise Company goed aan op zijn opgedane internationale ervaringen.

Inspelen op toenemende vraag
Simone Boon, algemeen directeur van Yacht Cruise Company, ziet een toename in de vraag naar kleinere cruiseschepen. "Na de opheffing van de coronamaatregelen ontstond er een toename in de vraag naar de door ons aangeboden kleinere cruiseschepen, waar persoonlijke service de boventoon voert. Deze vraag komt ook meer en meer vanuit de Nederlandse reisadviseurs. Om hierop in te spelen hebben we Norbert gevraagd voor Yacht Cruise Company deze verkoop te begeleiden en verder uit te bouwen."