23 juli 2024
Thumbnail voor Norwegian Cruise Line lanceert docuserie over herstart cruisen

Norwegian Cruise Line lanceert docuserie over herstart cruisen

AMSTERDAM – Terwijl Norwegian Cruise Line (NCL) nog bezig is met voorbereidingen treffen voor de herstart met de eerste cruises die gepland staan vanaf juli, kondigt de rederij de première van ‘EMBARK - The Series’ aan. Dit is een docuserie die de cruise-comeback van NCL beschrijft.


De eerste aflevering van de docuserie, "Great Cruise Comeback", debuteert op 16 april en geeft een kijkje in de herlancering van NCL’s cruises. De aflevering focust zich op de maatregelen voor een veilige terugkeer naar het cruisen, inclusief geregisseerde gesprekken met leidinggevenden, waaronder Norwegian Cruise Line CEO’s Frank Del Rio en Harry Sommer.

"Het idee voor ‘EMBARK with NCL’ is ontstaan uit de behoefte om tijdens deze pandemie in contact te blijven met onze NCL-familie van gasten, partners en teamleden”, vertelt Christine Da Silva, Vice President Communicatie en Evenementen van NCL. “Het platform zal ons niet alleen in staat stellen om onze reis te delen in de aanloop naar de hervatting van de cruises, maar het zal ons ook in staat stellen om direct nieuws te delen over toekomstige producten, aanbiedingen en innovaties”, aldus Da Silva.