27 mei 2024
Thumbnail voor Oasis Parcs gaat verder onder naam Oasis Premium Resorts

Oasis Parcs gaat verder onder naam Oasis Premium Resorts

UTRECHT – Het merk Oasis Parcs verandert de naam naar Oasis Premium Resorts. Volgens het merk sluit de nieuwe naam beter aan bij het portfolio van uitsluitend luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten.


Het beheer van de luxe vakantieresorts bezit momenteel zeven resorts in Nederland, Curaçao, Oostenrijk en Frankrijk. Binnenkort opent het achtste resort op het Caribische eiland St. Eustatius. Oasis Premium Resorts verwacht nog dit jaar zeker vier nieuwe resorts aan te kondigen en zet in op een groei van vijf nieuwe resorts per jaar. Alle resorts kenmerken zich door privacy, comfort en luxe in een natuurrijke omgeving. Ook laat het merk weten dat Zuid-Europa een belangrijk nieuw focusgebied is.

“Ons aanbod bestaat uit luxe vakantiewoningen met hotelfaciliteiten. Onze ambitie is marktleider te worden in het luxe segment met relatief kleinschalige resorts”, zegt commercieel directeur Egon Kramer. “De rebranding naar Oasis Premium Resorts is een daarbij passende en belangrijke stap. Synchroon aan de toegenomen vraag naar luxe vakantiewoningen bij de consument is de interesse aan de investeerderskant groot. Hierdoor zijn wij in staat de komende jaren fors uit te breiden”, aldus Kramer.