20 juni 2024
Thumbnail voor Online Travel Counsellors Conferentie groot succes

Online Travel Counsellors Conferentie groot succes

Zaterdag 20 maart vond de jaarlijkse Nederlandse & Belgische Travel Counsellors Conferentie plaats. De conferentie werd voor de eerste keer virtueel gehouden en was volgens Travel Counsellors een groot succes.


Vanuit het Van der Valk Hotel Tiel werd een livestream gehost waarbij diverse interne en externe sprekers waren te zien, waaronder Floortje Dessing. Ruim 160 Travel Counsellors, hoofdkantoor medewerkers en partners van de organisatie keken mee vanuit huis. Er werd ingegaan op de toekomst met de twee hoofdonderwerpen; digital transformation en empowerment. Diverse medewerkers van de Travel Counsellors gaven inzicht in wat dit voor de organisatie inhoudt en de projecten waar zij mee bezig zijn.

"Het was een supergoed georganiseerde conferentie! Hoewel niet fysiek, ik heb me toch weer even samen sterk gevoeld. Mijn verwachtingen zijn overtroffen", vertelt Travel Counsellor Karin de Wit Pilkes. Ook Ryan Hart van Tourism Corporation Bonaire was erg enthousiast. "Geweldig event! Complimenten voor de organisatie en concept. Kwaliteit was top! Wat mij betreft het beste (digitale) event waaraan ik tot nu toe heb deelgenomen!"

Managing director van Travel Counsellors Fred van Eijk is trots op het succes van het evenement. "We hebben het echt met elkaar gedaan; teamwerk met collega’s, interactie met Travel Counsellors en partners en de betrokkenheid van gasten. Het gevoel van saamhorigheid was sterker dan ooit en dat terwijl het event dit jaar online heeft plaatsgevonden."

Op de hoofdfoto Milka van Dam (General Manager Travel Counsellors), Floortje Dessing en Fred van Eijk (Managing Director Travel Counsellors) tijdens het online evenement.