12 mei 2024
Thumbnail voor Op workation in Spanje: ‘Huurauto? Check! Ruime villa? Check! Inspirerende omgeving? Check!’

Op workation in Spanje: ‘Huurauto? Check! Ruime villa? Check! Inspirerende omgeving? Check!’

JÁVEA - Vijf zelfstandige reisagenten - en tevens vriendinnen - aangesloten bij TUI at Home gingen in mei samen een week op workation in Spanje. Corine Jansen van der Sligte, Lisette Mulderij, Joy Egbers, Elise Kraaijkamp en Martine Tomassen nemen je in de Reisprofessional op Reis Special in Reisbizz Magazine graag mee terug naar deze fijne en leerzame week.


“Huurauto? Check! Ruime villa? Check! Inspirerende omgeving? Check! Alle benodigdheden voor een fijne werkweek waren aanwezig. En dat in combinatie met een goed en gezellig gezelschap kon het al niet meer stuk”, schrijven de dames. Deze hele trip was volgens de TUI at Homers niet mogelijk zonder de samenwerking met Rudolf Verbeek van Interhome. “Wij mochten deze week verblijven in vakantiehuis Brumble aan de Costa Brava. Interhome biedt villa’s, appartementen en vakantiehuizen aan in 27 verschillende landen binnen Europa. Ons huis was hier één van. Het kantoor van Interhome is in de plaats vlakbij ons vakantiehuis gevestigd. Voorafgaand aan de reis hadden wij nog wat vragen over wat wel en niet qua inventaris aanwezig was. Via de e-mail kregen we hier snel en duidelijk antwoord op van de medewerkers.”

Tijdens de reis hebben de dames een huurauto via Sunny Cars gehuurd. “Bij aankomst op de luchthaven werden wij met een shuttlebus gemakkelijk en snel naar het verhuurkantoor gebracht. Hier kregen we onze Skoda Kodiaq toegewezen. Een mooie, nieuwe en vooral ruime auto. Er stond nog bijna geen kilometer op de teller! De ruimte was erg belangrijk aangezien er vijf vrouwen mét bagage in deze auto moesten passen! Na wat passen en meten - wat een leuke timelapse opleverde - paste alles in de auto en waren we helemaal klaar om op pad te gaan.”

Dansen met de locals
De workation bracht de groep naar Jávea aan de Costa Blanca. “Jávea heeft een gezellig centrum, een heerlijk breed zandstrand en aan de andere kant een boulevard met geweldige tapasrestaurantjes. Op zondagavond is het bij La Bambula Salsa avond. Dit wil je zeker niet missen! De locals komen allemaal bij elkaar om samen een gezellige en wilde dansavond te hebben. Wij probeerden mee te doen, maar onze Hollandse voetjes konden het niet bijbenen. Geweldig om te zien hoe de Spanjaarden vol passie op kunnen gaan in het dansen.”

Wil je meer weten over hoe de workation in Spanje is bevallen? Lees dan het hele reisverslag in de Reisprofessional op Reis Special in Reisbizz Magazine.