19 mei 2024
Thumbnail voor Patrick Goorhuis: Ik heb een goed betaalde hobby, een echte baan moet ik nog vinden

Patrick Goorhuis: Ik heb een goed betaalde hobby, een echte baan moet ik nog vinden

MONNICKENDAM - Op zijn kaartje staat ‘Sales Executive Retail’, een “duur” woord voor relatiebeheerder voor de Retailklanten. Omdat Special Traffic een oude merknaam is in een nieuw jasje, is vooral het introduceren en verder optuigen van het retailmerk het belangrijkste aspect van de functie van Patrick Goorhuis op dit moment. In Reisbizz Magazine vertelt Patrick in de rubriek SalesTalk over Special Traffic en zijn functie.


Nadat Tenzing Travel in juli 2020 zijn activiteiten beëindigde, kreeg Patrick te maken met het UWV. “Gelukkig werd ik snel gevraagd door een oud-collega, die al een tijdje bij het moederbedrijf Van Verre zat, om het gezicht naar buiten te worden voor het retailmerk Special Traffic. Dus eigenlijk hetzelfde jasje, alleen bij een ander merk. Toen ik de vorige eeuw op het reisbureau in de reiswereld ben begonnen, heb ik veel boekingen mogen maken bij het oude Special Traffic. Dus je zou kunnen zeggen dat de cirkel een soort van rond is.”

Wat heeft ervoor gezorgd dat je ook in de pandemie bij Special Traffic bent blijven werken?
“Heel eerlijk? Ik heb het echt wel even benauwd gekregen na al die koffiegesprekken en sollicitaties waar men uiteindelijk toch teruggreep op mensen die al een tijdje in dezelfde branche opereerden. Binnen de branche heb ik ook een aantal zéér prettige gesprekken gevoerd met een aantal andere verre reizen specialisten om te kijken wat wij voor elkaar in de toekomst wellicht kunnen betekenen. Dat ik uiteindelijk mijn rol weer mocht oppakken in de leukste branche die er is, is echt te gek. En ik vind het belangrijk dat wat je doet, je ook echt leuk vindt. En dat vind ik oprecht, ondanks alle hectiek. Ik zeg altijd gekscherend, ik heb een goed betaalde hobby, een echte baan moet ik nog vinden.”

Wil je meer weten over Patrick en zijn rol bij Special Traffic? En ben je benieuwd welke tips hij voor de reisagent heeft? Lees dan de hele SalesTalk in de nieuwste Reisbizz Magazine.