10 mei 2024
Thumbnail voor Peter Lindhout op kennismakingscruise van de Scenic Eclipse: ‘Wat een belevenis’

Peter Lindhout op kennismakingscruise van de Scenic Eclipse: ‘Wat een belevenis’

LISSABON - Dit voorjaar werd Peter Lindhout, ZRA bij The Travel Club, uitgenodigd om met zijn partner mee te gaan op een kennismakingscruise aan boord van de Scenic Eclipse, onderdeel van SCENIC Luxury Cruises & Tours en EMERALD Cruises. In Reisbizz Magazine geeft Peter een korte samenvatting van zijn reis.


Zowel de rederij als het schip was voor Peter niet bekend, maar via de vertegenwoordiging van Kay Sion - zijn voormalige contact van AIDA Cruises - werd hij door haar in contact gebracht met deze rederij en vervolgens uitgenodigd voor de kennismakingscruise. Peter mocht op een deeltraject van zes dagen meevaren van Lissabon naar Cornwall. Via Porto en Vigo (Spanje) en Douarnenez (Frankrijk) eindigde de reis in Fowey, Cornwall. “Wat een belevenis”, vertelt Peter.

“De luxe uitstraling, de vele (expeditie-) faciliteiten aan boord, de suites en de overheerlijke restaurants met uitstekend personeel was meer dan een bijzondere ervaring”, licht Peter toe. “En het is meer een groot jacht dan een cruiseschip, wat normaal vaart in Antarctica of de Noordelijke IJszeeën. Uitgerust met veel gemotoriseerde opblaasboten, een duikcapsule en twee helikopters om de bijzondere ervaring nog specialer te maken.”

Wil je meer lezen over de ervaring van Peter aan boord van de Scenic Eclipse? Lees dan het hele artikel in de Cruise Special van Reisbizz Magazine.