15 juni 2024
Thumbnail voor Prijsvrij Vakanties & D-reizen: ‘We gaan Qatar aanbieden via onze touroperators Sunmix & D-holidays’

Prijsvrij Vakanties & D-reizen: ‘We gaan Qatar aanbieden via onze touroperators Sunmix & D-holidays’

De samenwerking tussen Prijsvrij Vakanties & D-reizen met Qatar Airways en het verkeersbureau van Qatar begint “serieuze vormen” aan te nemen. De touroperator is van plan de bestemming Qatar te gaan aanbieden via touroperators Sunmix & D-Holidays.

Dat meldt een woordvoerder van Prijsvrij Vakanties & D-reizen aan Reisbizz. “Afgelopen weekend vlogen een aantal van onze directors, managers & reisspecialisten uit voor een verrassende studiereis naar Qatar”, aldus de zegsman. “Vol enthousiasme hebben zij dit veelzijdige land ontdekt en ervaren. Qatar is een nog vrij onontdekte vakantiebestemming binnen de Nederlandse markt maar het land biedt Arabische charme, luxe, kwaliteit en mooie bezienswaardigheden. En dat voor een aantrekkelijke prijs."

"Wij zullen deze bestemming via onze snelgroeiende touroperators Sunmix & D-Holidays nadrukkelijk gaan aanbieden aan onze (potentiële) klanten. Er is wederzijds vertrouwen dat het aantal Nederlandse toeristen dat voor Qatar kiest de komende maanden sterk zal toenemen.”