24 februari 2024
Thumbnail voor Regent Seven Seas Cruises onthult nieuwe cruises gecombineerd met treinreizen

Regent Seven Seas Cruises onthult nieuwe cruises gecombineerd met treinreizen

AMSTERDAM - Regent Seven Seas Cruises heeft een nieuw 'Concierge Collection' programma onthuld voor 2022. 'Refinement on the Rails' combineert naar eigen zeggen het beste van all-inclusive luxe cruisen met de mogelijkheid om te genieten van een zorgvuldig samengesteld treinprogramma op een aantal van 's werelds mooiste en meest fascinerende bestemmingen.


Vier pakketten combineren een luxe zomercruise langs de kust van Alaska op de Seven Seas Mariner met een treinreis op de Rocky Mountaineer langs het landschap van de Canadese Rockies. Aan boord van de Hiram Bingham worden gasten volgens de cruisemaatschappij meegesleept door de charme van de ouder wereld terwijl zij de Peruaanse hooglanden bereizen onderweg naar Machu Picchu.

Elegantie van de gouden eeuw
Daarnaast kunnen gasten ervoor kiezen om een reis naar Venetië in jaren ’20 stijl af te leggen aan boord van de Venice Simplon-Prient-Express. “Laat je betoveren door een trein die de elegantie van de gouden eeuw van het reizen symboliseert”, aldus de cruisemaatschappij. “Gasten kunnen genieten van verfijnde gerechten in elegante Art Deco restauratiewagons terwijl ze door de Zwitserse Alpen en Italiaanse Dolomieten reizen.”

“Regent Seven Seas Cruises is verheugd gasten deze verrijkende en luxueuze ervaringen te bieden om zich echt onder te dompelen in enkele van 's werelds meest bijzondere bestemmingen, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de ongeëvenaarde Regent ervaring met alle luxe inbegrepen," vertelt Graham Sadler, managing director van Regent Seven Seas Cruises.